5 gode grunde til at få gravidmassage

Massage er godt på flere planer uanset om du er gravid eller ej.

Men en graviditet er særlig hård ved kroppen som gennemgår ekstreme forandringer. 

En graviditet er særlig hård for kroppen fordi kroppen gennemgår ekstreme forandringer som kan medføre lang række gener. 

Generelt set, er gravidmassage er en blid helkropsmassage, som er specielt tilpassen til den gravide krop og de belastninger, der kan opstå under en graviditet.

For de fleste gravide virker massagen virker afspændende og smertelindrende på kroppens muskler og led og stimulerer desuden de gode anti-stress hormoner, som gavner både mor og barn.

Heldigvis er der mange gode grunde til hvorfor du skal overveje at få gravidmassage.

Vi har samlet de 5 vigtigste grunde:

  1. Mindre stress. Gravidmassage medvirker til at reducere stress niveauet, og er derfor en måde at holde sin krop og sit barn stressfri under graviditeten.
  2. Mindre væske i kroppen. En nænsom og blid ben-massage reducerer væske i fødder og hænder.
  3. Bedre søvn. Du får en dybere og roligere søvn, når du har fået en langsom og behagelig massage.
  4. Slip for graviditetsgener og bækkensmerter.  En graviditet kan være fuld af kropslige gener og smerter. De fleste graviditetsgener kan afhjælpes og lindres med massage. Specielt bækkensmerter kan behandles med specielle massageteknikker.
  5. Gør noget godt for dig og dit barn. Massage er en stund, der giver rum og ro til en dybere kontakt mellem dig og dit barn. Allerede inden dit barn er født, kan du her gøre noget godt for jer begge.  Samtidig er massage også en god mulighed for at øge kropsbevidstheden og lytte til kroppens signaler.

 

Kilde: Bente Nørgård, jordemoder & massageterapeut

Posted by Tumlino